Chyba
  • Chyba při nahrávání kanálu

Recenze

30. květen 2012

Jedinečný mléčný bar Bílá vrána

Mléčný bar Bílá vránaTaky vám přijde, že mléčné bary pomalu vymizely ze světa? Krásné, čisté prostředí, žádné stopy po cigaretovém kouři či závanu alkoholu. Jen zkrátka cokoliv z mléka nebo šálek výborné kávy. Jenže, kam za tím vším zajít? Třeba do baru Bílá vrána!

Podnik je otevřený od loňského října kousek od stanice metra Hůrka na Praze 13. Díky své lokalitě v poklidném sídlišti je zaměřen především na rodinnou a pohodovou atmosféru. Svým zákazníkům poskytuje zdarma wi-fi připojení, zapůjčení knih a časopisů, bezbariérový přístup a maminky zajisté ocení dětský koutek. Navíc přes letní měsíce disponuje malým posezením venku a konkrétně tam jsem se usadila já, když jsem se vydala zjistit, jaké možné pochutiny nabízí slovní spojení mléčný bar.

Nápojový lístek skutečně láká množstvím nápojů a dobrot, které jinde stěží naleznete. Každý měsíc je speciální nápojová nabídka, květen je ve znamení džusů. Kdokoliv tak může ochutnat multivitamin s kardamome, či okusit třeba pomerančový džus s vanilkou. Specialitou jsou pak nealkoholické koktejly, jako například Černý havran (rybízový džus, kofola, pomeranč) či Sam (švestkový džus, skořicový sirup, voda). Pod všelijakými názvy se skrývá zkrátka trochu dobrodružství chuti. Vy byste snad nechtěli okusit nápoj s lákavým pojmenováním Popo? A protože se přeci jen jedná o bar mléčný, tak na nápojovém lístku naleznete i mléčné speciality. Štrůdlí specialita slibuje chuť známého moučníku, díky mléku, jablečného džusu, rozinek a skořici. Kdo raději klasiku, pak si pochutná na jahodovém nebo čokoládovém nápoji. Pro milovníky tropických příchutí je v nabídce hned několik druhů (například Piňa či Trop). Samozřejmostí jsou pak ty nejklasičtější mléčné koktejly z mléka a zmrzliny.

Jedinečný mléčný bar Bílá vránaJedinečný mléčný bar Bílá vránaJedinečný mléčný bar Bílá vránaJedinečný mléčný bar Bílá vrána

Nabídka podniku je rozšířená také o dobroty, zákusky a pochutiny. Denně čerstvé bagety, klasický cheescake nebo čokoládový dort se hodí ke každé kávě. A ta je připravovaná pouze z kvalitní fairtrade Arabicy v mnoha variacích. Není problém si dát klasické presso i latté s bohatou pěnou a příchutí dle vlastního výběru. A já, jelikož jsem vyrazila na posezení v největších vedrech, jsem zvolila frappé se džbánkem jahodového džusu. Do pár minut jsem měla nápoje na stole, k tomu ještě zmíněný čokoládový dort a velmi jsem si pochutnala. Zákusek byl tak nějak „poctivý“, kávě by mohly s klidem konkurovat i ty nejlepší a nejdražší řetězce speciálně na ní zaměřené, a to i přesto, že tady jsem zaplatila alespoň o půlku méně. Navíc moje útrata putuje zpět do provozu podniku, protože Bílá Vrána poskytuje pracovní příležitosti lidem handicapovaným, kteří tak dostávají možnost zaměstnání a seberealizace. Za celým barem totiž stojí sdružení Pohoda, která značně přispívá lidem, jenž zdraví omezuje, ke zkvalitnění života.

Bílá Vrána není ale jen mléčným barem, ale také malé kulturní centrum. Na stěnách podniku visí vždy nějaké fotografie a několikrát do měsíce se zde konají přednášky, tvůrčí kurzy pro šikovné ruce, či soutěže nebo promítání filmů. A přestože není v centru, ale spíše na okraji Prahy, tak je stále minimálně MHD dostupným, svou nabídkou jedinečný a prostředím velice příjemným místem k setkávání s přáteli nebo rodinou. Já se do baru rozhodně vrátím, musím totiž zkusit štrůdlí specialitu!

Více informací najdete na www.barbilavrana.cz.

{cmap}

Komentáře  

 
# ty dortíkyYvetka 2012-12-07 22:16
Musím říct, že tam mají skvělé dortíky. Byla jsem ve Vráně teprve dvakrát, ale určitě se tam zase vrátím. Y
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneFreya 2015-12-10 13:16
I like the valuable information you provide in your articles.
I'll bookmark your weblog and check again here frequently.
I'm quite sure I'll learn a lot of new stuff right here!
Good luck for the next!

Here is my blog; biustonosze kinga: [censored]://bl ogbielizna.word press.com
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneShonda 2016-05-19 15:19
Quality articles is the secret to invite the people to visit the site, that's what this
web site is providing.

Review my web page :: kulturystyka suplementy: [censored]://ww w.kulturystyka2 4.com/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneSterling 2016-08-10 16:58
I like what you guys are up too. This type of clever work and reporting!
Keep up the very good works guys I've incorporated you guys to my personal
blogroll.

Also visit my blog Metadrol: [censored]://ww w.kulturystyka2 4.com/metadrol/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneChassidy 2018-05-03 16:29
Clicking on the buttons where i see the thumb.

My web blog: final fantasy game: [censored]://sa rahgilmore.brav esites.com/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# High and Low Blood Distress SymptomsAremsorissus 2018-08-13 15:35
Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
[censored]s://w ww.cialispasche rfr24.com/achet er-cialis-gener ique-europe/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Blood Pressure - Taylor & Francis OnlineAWoopbrowery 2018-10-01 05:20
Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
[censored]s://w ww.cialispasche rfr24.com/ciali s-avec-ordonnan ce-en-france/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneLan 2018-11-03 14:38
I see you don't monetize your blog, don't waste your traffic,
you can earn additional bucks every month. You can use the
best adsense alternative for any type of
website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Take a look at my homepage :: BestAudry: [censored]s://C leverTyler.blog spot.com
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneDarrel 2019-01-21 04:20
Keeping your youngster healthy must be much of your
concern, so ensure that you purchase only quality baby care products.
Parents should make sure that meals they are serving for their children are small
interval and full of nutrient. Although laser hair removal solution was helpful (if somewhat ghoulish), there were two significant disadvantages: 1.


Also visit my site ... benefits of
omega 3: [censored]://ww w.danapropertym arketplace.com/ ?option=com_k2& view=itemlist&t ask=user&id=322 24
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneLemuel 2019-02-24 12:19
We're a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your Visit This Site: [censored]s://w ww.behance.net/ katinagree56e4 provided us with
valuable information to work on. You've performed a formidable task and our entire group will
be thankful to you.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneWoodrow 2019-04-02 14:04
Good post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every
day. It will always be interesting to read content from
other writers and practice something from their web sites.



Check out my website - 자동차보험료비교견적사이트: [censored]://ww w.xn--s39amm0p9 2s99lv1bd1n2bw6 4dp6a7z2alj3a.k r/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneMagda 2019-05-18 11:28
Hãy luôn cập nhật những khuyến mại mới nhất cho cả hai
sự kiện bạn nhé. • Báo giá nhanh chóng cho
bạn. Nếu khách hàng đồng ý có thể thanh toán 80% giá trị
sản phẩm để xác nhận đơn hàng.
Tức là sau khi đặt mua hàng Nhật qua mạng
thì nhà cung cấp sẽ cho biết ngày giờ giao hàng,
tên công ty vận chuyển. Về hình thức mua hàng
từ người bán thì Amazon không bằng ebay cũng như Amazon không có hình thức đấu giá
sản phẩm nên người dùng khó mua được những món hàng cũ giá rẻ hay hàng độc lạ.
Không nên mua hàng từ một Website không nổi tiếng, vì hiện nay hàng
nhật nội địa có rất nhiều sản phẩm nhái,
người tiêu dùng rất dễ bị lừa mà không hề hay biết.

Như thế, nếu bị lộ mật mã thì bạn cũng không mất tiền.

my blog; mua hang my
247: [censored]://co rporativoinfo.c om/cisa/modules .php?name=Your_ Account&op=user info&username=M ichale45T
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneLeila 2019-06-12 16:18
I've learn a few excellent stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting.
I wonder how much effort you place to make such a magnificent informative
site.

Check out my homepage; writing articles
online: [censored]://fe lixrzgm28518.fi tnell.com/21267 194/great-hobbi es-for-you-to-d ecide-from
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneHerman 2019-06-14 12:53
First of all I would like to say excellent blog!
I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind.
I was interested to know how you center yourself and clear your mind before writing.
I have had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out there.
I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15
minutes tend to be lost just trying to figure out how to begin. Any
suggestions or hints? Many thanks!

Stop by my blog post; Laura: [censored]://da llasaxrl93726.b logstival.com/5 938993/how-to-f ind-a-hobby-to- like
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneRaymon 2019-07-18 07:09
You have made some good points there. I checked on the
net for additional information about the issue and
found most people will go along with your views on this website.


Feel free to visit my site: Toney: [censored]://go ogleownsdit.com
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneArlette 2019-07-31 07:34
This text is worth everyone's attention. Where can I find
out more?

my webpage :: youtube wyswietlenia: [censored]://sz ybkielajki.pl
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneOliva 2019-09-10 15:41

عبد تا به اوضاع نبا به این نظام در اینترنت نخوانده بودم بسیار جذاب و تمام بود و مقاله جالب شما به خاطر کثیر از دیدار مجدد کنندگان اینترنت ارزان است

Here is my website; evim.vip/: [censored]://Ww w.Jbttransport. com/about-us/co mpliance-and-ce rtifications/ct pat-logo/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneAnneliese 2019-09-11 15:23

عبد نمی توانم با این مقاله ضدیت خواه موافقت کنم زیرا بینش کافی در زمینه این مقاله و بلاگ ندارم

Feel free to surf to my blog بلیط
هواپیما: [censored]://ww w.moretmargui.c at/content/1976 -ruptura-pactad a-la-visio-de-j osep-pallach?pa ge=874
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneThomas 2019-09-16 11:19
I have noticed you don't monetize cityzone.cz, don't waste your traffic, you can earn extra bucks every month with
new monetization method. This is the best adsense alternative for any type
of website (they approve all sites), for more details simply search in gooogle: murgrabia's tools

My site :: BestDustin: [censored]s://C leverLavada.blo gspot.com
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneCarlo 2019-09-20 14:29
Hellο there! This blog post couldn't Ƅe written much bеtter!
Going through tһbis article reminds me of my previouѕ roommate!
He contіnually kept talking about tһis. I will send this
information to him. Fairly certain he's going to have a very good read.
I apprеciate you for sharing!

My web site: real hgh for sale (Francesco: [censored]://ww w.peposts.com/b uy-blue-top-hgh -injections-for -sale-online-10 0iukit-p-101.ht ml)
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City Zoneخشایار 2019-09-20 14:50

عبد تا به حال نبا به این اتساق
در اینترنت نخوانده بودم بسیار
جذاب و آزگار بود و مقاله جالب ایشان از باب بی مر از بازدید کنندگان اینترنت کم قیمت است

نگاهی به مطالعه نوشته : [censored]://ww w.dana.ir/news/ 1506990.html/%d 8%ac%d8%a7%d8%b 0%d8%a8%d9%87-% d9%87%d8%a7%db% 8c-%d8%af%db%8c %d8%af%d9%86%db %8c-%d8%a7%d9%8 8%da%a9%d8%b1%d 8%a7%db%8c%d9%8 6: [censored]://ww w.dtt.marche.it /UserProfile/ta bid/43/UserID/1 2054839/Default .aspx
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City Zoneرخسانه 2019-09-20 20:02

من تا به حال مطلب به این نظم
در اینترنت نخوانده بودم بسیار جذاب و تمام بود و مقاله جالب شما به خاطر وافر از دیدار کنندگان اینترنت کم ارزش است

نگاهی به معاینه تدوین ...
[censored]://www.98youx.com/space-uid-60892.html: [censored]://12 1.127.250.73/ho me.php?mod=spac e&uid=739247&do =profile
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City Zoneبیژن 2019-09-20 20:15

من این پیغام را خواندم و می توانم این یادداشت را به اشخاص دیگر
تنگدلی پیشنهاد کنم

نگاهی به وارسی تدوین [censored]://tw itter.com/burg* : [censored]://as kmee.ml/index.p hp?qa=85245&qa_ 1=ten-ideas-for -%D8%AA%D9%88%D 8%B1-%D8%A7%D9% 88%DA%A9%D8%B1% D8%A7%DB%8C%D9% 86
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City Zoneبرزو 2019-09-21 06:32

عالی است مطلب گردآوری شده شده توسط شما بی اندازه خوب
ایجاد الفت کردن شده است و من مطمئن
هستم که این پست به خاطر مفرط از وبلاگ نویسان
مرضی است

نگاهی به معاینه گردآوری ; تور بالی: [censored]s://w ww.iconicmnl.co m/imax-with-las er-technology/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City Zoneجهانگیر 2019-09-25 01:10

من درخصوص عیان کردن این
مطلب صفحه های زیادی را جستجو کردم و به نظرم این مطلب می تواند به خاطر هنگفت از بازدید کنندگان مناسب بادا

Feel free to visit my website - [censored]://ev oljavacommunity .evoljava.com/C opyOfBellaOrigi nal/: [censored]://ww w.98youx.com/sp ace-uid-61631.h tml
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City Zoneنکیسا 2019-09-26 06:23

من آسوده خاطر هستم که تو تمام اینترنت
یادداشت هماننده بوسیله این پیام
وجود ندارد چون مطلب تمام و مستوفا ی پیرامون این مبحث است

Also visit my page; [censored]://me moryband.org/ba by/BBS/home.php ?mod=space&uid= 4129106&do=prof ile&from=space: [censored]://xe mtin247.net/xem /profile.php?id =939057
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneTomoko 2019-10-20 07:27
Very good blog post. I certainly appreciate this website.

Continue the good work!

Feel free to visit my blog 실비보험비교사이트: [censored]://ww w.postar.co.kr/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneKeenan 2019-10-22 04:55
Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to
check it out. I'm definitely enjoying the information.
I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!
Excellent blog and fantastic style and design.

My web-site [censored]s://k eyslic.com: [censored]s://k eyslic.com/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZonePearlene 2019-11-21 13:27
It's in point of fact a great and useful piece of info.
I am satisfied that you just shared this helpful info with us.
Please keep us informed like this. Thank you for sharing.


Also visit my homepage ... Absinthe: [censored]://ba daspain.com/__m edia__/js/netso ltrademark.php? d=975kgkl.com%2 F5-bottles-of-a bsinthe-youll-w ant-to-hallucin ate-over%2F
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneMilagros 2019-12-27 02:16
I think this is among the most significant information for me.
And i'm glad reading your article. But should remark on some
general things, The site style is ideal, the articles is
really great : D. Good job, cheers

my blog post - [censored]s://t inphut.com: [censored]s://T inphut.com/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Thanks for the info, very nice site)Jameslyday 2020-01-04 22:18
I approve of with the author. The understanding is very much interesting. At hand the way, who wants to meet you, I'm waiting for you here.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneJacquetta 2020-01-12 23:25
casino real money online casino games: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com casino
bonus codes online casino
real money: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com big fish casino: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneAgueda 2020-01-13 15:34
online casino real money casino
game: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com big fish casino casino slots: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com
best online casinos: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Online pharmacy. Time limited offer!Briannem 2020-01-16 16:32
Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacy

BESTMEDS24.COM

Our online pharmacy is the leader in delivering medications throughout the world.
Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
Our company [censored]s://b estmeds24.com is a professionally managed distributor of generic drugs.
We provide high-quality service supplying drugs all over the world.

online pharmacy
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneNorman 2020-01-17 13:11
free casino games online free casino games
online: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com free casino casino games: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com casino play: [censored]s://o nlinecasinounio n.us.com
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Online pharmacy 2020Briannem 2020-01-17 18:43
Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacy

BESTMEDS24.COM

Our online pharmacy is the leader in delivering medications throughout the world.
Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
Our company [censored]s://b estmeds24.com is a professionally managed distributor of generic drugs.
We provide high-quality service supplying drugs all over the world.

online pharmacy
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# голые очень молодые девушкиAntoniohaw 2020-01-18 14:27
24 видео русские трахает
секс на людях частное
кино эротика бабуля
бесплатные порно фильмы без смс и регистрации
секс мжм поделился
секс жмж оргазм
Riley Evans в черных чулках
DVJ BAZUKA - My Bitch(Uncensored)
Private Gold 157 - College Whores
Capri Cavanni - Секс телки с лысым мужиком
on 1]Kagney Linn Karter - Official Bounty Hunter Parody
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Статуэтка Танцующая пара 10836451lenmeBot 2020-01-18 16:48
Купить мебель Walter Knoll в Москве или Настольная лампа Tomales L-117

[censored]s://e xtraint.ru/cata log/stul_atelie r_110001
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# голые низкие девушкиColinskigo 2020-01-18 20:56
порно жмж в hd качестве
кунилингус на каблуках
секс порно с дочкой лесбиянки
порно премиум оргазмы
домашний секс сперма на лице
порно русский жесток жестокий мамы
Смелая жаркая блондинка ебется с товарищем на диване и кончает от порки
Молоденький товарищ старательно дерет телочку в вагину елдаком сзади
Привлекательная женщина прибегла к мастурбации чтобы возбудить мужа
Страстная красивая соска подставила задницу для порки и насладилась
Красивая девушка брюнетка делает классный минет
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Jedinečný mléčný bar Bílá vrána - City ZoneAndra 2020-01-18 23:56
các thiếu nữ sẽ sở hữu được hàng tá lựa chọn về áo sơ-mi mẫu mà hoàn toàn không
sợ tất cả điều gì. không hề ít mẫu áo mang ý nghĩa đột phá cao.
không chỉ có áo đổi khác mà còn có cả những cái quần nữa.
Từ đó các nàng sẽ có nhiều phương pháp phối đồ kết hợp tốt hơn. chưa dừng
lại ở đó mà còn tồn tại cả phụ kiện thời
trang cũng khá được thay đổi. Sự tự do trong
cách phối hợp đã được đẩy lên tối đa.

Năm 1999 đã bắt đầu đánh dấu sự tăng trưởng đầy vượt bậc của mảng thời trang công sở và văn phòng.

nhắc từ đây, âu phục văn phòng đang sở hữu thêm đa dạng thay đổi đáng chú ý
tới.

Feel free to surf to my homepage: Shopbexy.com: [censored]s://S hopbexy.com/vay -dam
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Online Pharmacy No PrescriptionBriannem 2020-01-19 19:23
Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacy

BESTMEDS24.COM

Our online pharmacy is the leader in delivering medications throughout the world.
Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
Our company [censored]s://b estmeds24.com is a professionally managed distributor of generic drugs.
We provide high-quality service supplying drugs all over the world.

online pharmacy
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Каких размеров Вселенная?leshaBot 2020-01-19 23:44
Тут можно прочитать про Почему закаты багряные?, а ещё интересно написано про Как метеорологи предсказывают погоду?

[censored]s://y ourdesires.ru/p sychology/fathe rs-and-children /141-struynyy-t est-na-beremenn ost.html
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Viagra Deutsche Apotheke EllseceEllsymn 2020-01-21 20:50
Td Bank [censored]://ci alibuy.com - cialis without prescription Viagra Ohne Rezept Sildenafil Buy Cialis Cephalexin Cap 500mg Sinus Infection
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# сдвижной люк под плиткуpalBot 2020-01-23 09:23
сантехнические люки под плитку размеры или люк ревизионный под плитку нажимной распашной

[censored]://ww w.alkraft.ru/pr oduction/shtuka tur
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Buy Safely - Safe Online PharmacyLucasmor 2020-01-25 00:12
Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacy

BESTMEDS24.COM

Our online pharmacy is the leader in delivering medications throughout the world.
Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
Our company [censored]s://b estmeds24.com is a professionally managed distributor of generic drugs.
We provide high-quality service supplying drugs all over the world.

online pharmacy
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# спасибо интересное чтивоydzgybyji 2020-01-25 06:10
Огромное тебе СПАСИБО
_______________ __
canlД± radyo online
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# скрытые сантехнические люкиkolsBot 2020-01-26 17:37
съемный люк под плитку или люк невидимка под покраску

[censored]s://w ww.lukland.ru/c atalog/hatches/ hatchesfortile/ kontur/variant/ 106
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# купить в москве подшипник koyosanBot 2020-01-26 23:03
каталог подшипников ntn или подшипник 6204 купить

[censored]://po dshipnik-mo.ru/ news/chto-takoy e-kontrafakt/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Пакеты с логотипомPalkogoHeern 2020-01-27 17:54
Реальные Пакеты пвх с логотипом
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# bathroom makeovers pricebathroomurbat 2020-01-27 19:00
We are will rapidly as well as successfully create a guarantee High-end remodelling manhattan.

We constantly preserve and upgrade the warehouse of spare components and also service documents for functional repair service and upkeep.

Additionally in our company, you can get custom-made bathroom vanities, retail interior design on the most effective conditions. With us, Inside renovations Manhattan and along with High-end restoration manhattan, will Retail renovation come to be basic, quality and fast.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# High-quality Online PharmacyNolannit 2020-01-28 08:41
Our Drug Prices are 70% less than your local pharmacy

BESTMEDS24.COM

Our online pharmacy is the leader in delivering medications throughout the world.
Our goal is to provide medications at discount rates to everyone who is affected by expensive local prices.
Our company [censored]s://b estmeds24.com is a professionally managed distributor of generic drugs.
We provide high-quality service supplying drugs all over the world.

online pharmacy
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Швейцарские витамины для профилактики ракаritaBot 2020-01-29 07:46
Выработка собственного коллагена в организме или уход за кожей после 45

[censored]s://t imeblock.ru/cat egory/news/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# очень интересно но чичего не понятноtlfgpawda 2020-01-29 11:22
Довольно интересно
_______________ __
Что такое джой казино приколы
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# где дозволительно наложить музыку на видео?Williawmjouts 2020-01-30 02:49
Здравствуйте,
возникла такая вопрос , приходится встречать музыку чтобы
заставки на презентацию пиццерии, навсегда качаю здесь -

скачать музыку в хорошем качестве только может у кого то обедать опять варианты
Буду весьма благодарен!
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# [url=[censored] ://www.youtube. com/watch?v=H1z fQGW_oRY]Самые смешные анекдоты[/url]Tanyalaw 2020-01-30 02:51
Супер смешной канал
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# паркер ручка купить в москве оригиналmishaBot 2020-02-01 10:28
ручки паркер владивосток или перо для ручки parker

[censored]s://w ww.parkerrussia .ru/pens/duofol d/PR1F-SLR1FC/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# погрузчик на т 40torBot 2020-02-01 11:24
самоходное шасси втз 30сш цена или трактор лтз 60 купить

[censored]s://t d-l-market.ru/s hop/folder/komm unalnyye-otvaly
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Люстры, светильники, освещениеRickyclatt 2020-02-02 07:35
Люстры, светильники, освещение — купить в интернет-магази не света ВамСвет с доставкой по Москве, Санкт-Петербург у и всей России — фото, цены, отзывы, характеристики [censored]s://w ww.vamsvet.ru/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Спасибо за постpnogglqrn 2020-02-03 03:38
Годнота спасибо
_______________ __
Игровые автоматы онлайн бесплатно и без регистрации атроник
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Spline v AutoCADPedoWef 2020-02-03 16:06
Autokad jak z Polynie dostat spline
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# подшипники ina купитьmaslBot 2020-02-03 18:36
подшипник 203 skf
магазин подшипники skf

[censored]://po dshipnik-mo.ru/ optibelt/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Люстры, светильники, освещение ВамСвет с доставкой по Москве, Санкт-Петербург у и всей РоссииKevinsturo 2020-02-05 18:19
Люстры, светильники, освещение — купить в интернет-магази не света ВамСвет с доставкой по Москве, Санкт-Петербург у и всей России — фото, цены, отзывы, характеристики [censored]s://w ww.vamsvet.ru/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# вполне себе годнотаpxhsbqqcn 2020-02-06 18:26
Интересный пост
_______________ __
1xbet на ios инструкция
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# скрытый напольный люкninaBot 2020-02-07 15:34
размеры люков невидимок под плитку практика или изготовление люков под заказ

[censored]://ww w.alkraft.ru/pr oduction/metald oor
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Какова скорость звука?nataBot 2020-02-07 16:48
Тут можно прочитать про Что такое Гольфстрим?, а ещё интересно написано про Что такое роса?

[censored]s://y ourdesires.ru/f ashion-and-styl e/fashion-trend s/56-kak-pravil no-podobrat-ukr asheniya.html
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# ревизионные люки оптомkolosBot 2020-02-10 02:43
люк металлический изготовление или люк напольный с газовыми амортизаторами под плитку

[censored]s://w ww.lukland.ru/c atalog/hatches/ hatchesfortile/ format/2/varian t/336
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Спасибо, давно искалtimqvdfag 2020-02-11 07:51
Спасибо, давно искал
_______________ __
Букмекерская контора в японии
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# амур-нижньодніп ровський районний суд міста дніпропетровськ аJamesplony 2020-02-11 13:39
адвокат донецкая область
юрист по хозяйственным спорам
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Помогите найти взломанную Fashion Girl PowerRussellfeemn8 2020-02-12 12:47
Подскажите пожалуйста, где скачать взломанную версию игры Fashion Girl Power для андроид?
Вот на этом сайте она есть, но версия игры уже устарела, а я ищу последнюю версию с модом.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Интересный постtixyxrzku 2020-02-12 20:40
Интересная новость
_______________ __
Как отмывать деньги через казино
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# ручка паркер перьевая серебристая чернаяmisaBot 2020-02-13 09:02
ручки паркер недорого или parker jotter stainless

[censored]s://w ww.parkerrussia .ru/pens/premie r/PR20F-MLT60/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Kazaň Remon bytyPatrcib 2020-02-13 11:10
Opravy bytů v Kazani
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Диван Richard RA210TD + 9RA210TSleneBot 2020-02-13 14:56
Стул Linus 2011 или Кресло Porter MR4701C

[censored]s://e xtraint.ru/cata log/page/3/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# ремонт ноутбуков дому ценаServicepzb 2020-02-13 17:28
Приветствую Вас друзья!
Наша компания занимается свыше 10 лет ремонтом и обслуживанием оргтехники в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности:

1)Заправка и восстановление картриджей

2)Ремонт и сервис оргтехники

3)Ремонт и настройка компьютеров и ноутбуков

4)SEO продвижение сайтов

5)Разработка сайтов
Всегда рады помочь Вам!
поисковое продвижение раскрутка сайтов
договор технического обслуживания компьютеров
заправка картриджей samsung 1615
стратегия раскрутки сайта
заправка картриджа q7553a
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Бесплатная карта рассрочки "Совесть"- позволь себе свою мечту!BrianApemi 2020-02-13 19:28
Не хватает денег до зарплаты на то, что хочется? Заказывай бесплатную карту рассрочки "Совесть" и позволь себе свою мечту! Карта рассрочки "Совесть" здесь
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# investing in cbd/marijuana stocksBrianMom 2020-02-14 03:48
cbd oil where to buy additional info buying cbd oil
cbd for sleep problems why not check here cbd for headache
cbd oil crohn's page hempworx cbd

top cbd cartridges more.. can you advertise cbd oil on facebook 2019
cbd oil? continue reading this.. cbd lotion/creams for feet
cbd oil for alzheimers you can find out more cbd oil free sample bottle
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Elektromontáž v KazaniRanHiT 2020-02-14 16:03
Elektromontéři v Kazani
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Výroba dortů na zakázku v KazaniMylAnymn 2020-02-15 06:01
Objednat PP dort v Kazani: [censored]s://p p-cake.ru/kazan -pp-torty-na-za kaz
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# HelloRigelAgefs 2020-02-15 06:14
Hello. And Bye. [censored]s://s andeshtechnolog ies.com/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Годнота спасибоsmaoohmie 2020-02-15 07:31
вполне себе годнота
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Kitchen renovation under 5000 Brooklyn HeightsKRenoHierS 2020-02-15 09:48
Our experts are actually will quickly and also efficiently produce a guarantee Premium makeover New York.

Our company consistently keep and improve the storage facility of spare parts as well as company information for operational repair as well as routine maintenance.

Also in our firm, you can get customized shower room vanities, kitchen renovation idea on the very best conditions. Along with our team, Inner parts renovations New york, along with High-end remodelling manhattan, will definitely become straightforward , quality and fast.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# каталог подшипников ntn на русском языкеrimlBot 2020-02-15 15:20
подшипники оптом в москве
50706 подшипник skf

[censored]://po dshipnik-mo.ru/ barden/
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# рекомендацииMasterWeb sini 2020-02-15 19:54
Веб мастера Вёрстка сайтов, разработка разных web приложений, верстка витрин магазина и еще многие тысячиактуальны х предложений по работе для тех, кто тесно связан с WEB-IT-деятельн остью.Только у нас опубликованы только свежие и реальные запросы.Всегда можно найти реальных клиентов тут , которые желают оплатить вашу работу - это всего несколько минут!
Зарботок без проблем, получите бесплатно тестовую подписку.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Предложение администратору сайта cityzone.czMihailpouse 2020-02-16 05:13
Официальная скидка 50% на Xevil+Xrumer до 15 февраля включительно!
Список купонов, дающих скидку 50% на покупку комплекса + дополнительные 6 месяцев абонплаты + доступ к XEvil 4.0:

JAN-50-200215-f k7d2tadlk6k01pt
JAN-50-200215-f k7d2stgvont4oz2
JAN-50-200215-f k7d2tbev8zfin78
JAN-50-200215-f k7d2sukrsp40koj
JAN-50-200215-f k7d2t0h1gfxpqeb
JAN-50-200215-f k7d2stl1o38dpbm
JAN-50-200215-f k7d2spcnkktmkis
JAN-50-200215-f k7d2t98h0yonw0h
JAN-50-200215-f k7d2sth40qfg025
JAN-50-200215-f k7d2sue24fqsbl5

Как использовать купон: [censored]s://p rnt.sc/qzudmb
и ввести его в поле [censored]s://p rnt.sc/qzudun

Если купоны уже не рабочие, их наличие можно запросить по емейлу если не понятно куда вводить купон пишите на почту
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Отличный бонус от букмекераThomasteate 2020-02-17 15:36
Дорогие друзья!

Букмекерская контора рада представить вам лучший онлайн сервис спортивных ставок в России! Мы предлагаем:

Высокие коэффициенты!
Широкую роспись на спортивные события!
Большое количество способов ввода и вывода денежных средств!
Круглосуточную поддержку по почте, телефону, чату!
Большое количество акций для игроков!
зарегестрироват ься
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# News 2020MichaelCef 2020-02-18 07:34
Размещение объявлений на 10-ки тысяч форумов +Обратные вечные ссылки 40 usd за месяц xрyмеpoм
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# Изготовление пакетов с логотипом ценаPalkogoHeern 2020-02-19 07:09
Качественные Пакеты на заказ с логотипом дешево цена
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# qweStephenhoogy 2020-02-19 08:49
Hello!
Find out what role thesis statement plays in a paper. Check what a successful statement should include and how long it should be. Check types of thesis statements and have a closer look at the high-quality thesis examples. Follow the expert writing tips when composing your paper thesis.

[censored]://ww w.gazalis94.com /forum/viewtopi c.php?pid=20606 9#p206069


cheap essay help
top essay writing websites
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# ничего особенногоbetmmdzkk 2020-02-19 16:36
вполне себе годнота
_______________ __
лотерея балтбет - фрязино лига ставок
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 
 
# имбирь для здоровьяmartaBot 2020-02-19 22:45
Тут можно прочитать про имбирь специя, а ещё интересно написано про Что такое Гольфстрим?

[censored]s://y ourdesires.ru/h ome-and-family/ my-country-hous e/902-sistema-a vtomaticheskogo -poliva-osobenn osti-i-preimusc hestva.html
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Lifestyle

Zapomeňte na praktické svatební dary, darujte zážitky!

Dostali jste pozvání na svatbu vašich blízkých a je tedy třeba nepřijít s prázdnou? Jaký svatební dar však vybrat? Vsadíte na jistotu a pořídíte něco praktického? Ale co když se natrefíte do vkusu budoucích novomanželů a nákupem varné konvice či jiných elektrických spotřebičů se dostanete do rozpačité situace?

Číst dál...

Schodiště na míru pro váš dům

Stavíte či rekonstruujete svůj dům a přemýšlíte nad tím, jaké zvolit schodiště? Dnes si můžete nechat vyrobit schodiště přesně na míru pro váš dům. Velmi oblíbená jsou kovová schodiště, která se hodí zejména do moderních interiérů.

Číst dál...

Mezi námi

Kalendář událostí v měsíci

Cestování a Outdoor

Mapa restaurací v Praze

Mapa restaurace v Praze

top