Recenze

Gurmán - Recenze
19. září 2016

Osvěžující pokrmy ze španělských potravin

Napsal Reklamní sdělení

Rádi byste ve Vaší restauraci nabídli hostům pokrmy ze španělské kuchyně? Jídelní lístek ve Vaší restauraci můžete v takovém případě obohatit o paellu, tortillu espaňolu či hustou studenou polévku gaspacho připravenou z rozmačkané směsi rajčat, paprik, česneku, cibule, strouhanky, citrónu a oleje. Velmi oblíbené jsou ve Španělsku u turistů také kořeněné klobásky známé jako chorizo.

Číst dál...

Gurmán - Recenze
18. květen 2015

Španělské dobroty jsou na léto ideální

Inzerce

Rádi si pochutnáte na dobrém jídle? Gurmánství se může snadno stát vaší celoživotní vášní. Je bezpochyby pravdou, že ten, kdo neumí ocenit dobré jídlo, neví nic o životě a nedokáže si ho užít na plno. K jídlu bychom měli mít zdravý a pozitivní vztah. Vždy existuje něco nového, co můžete ochutnat. 

Číst dál...

Gurmán - Recenze
28. únor 2015

Španělská vína patří mezi světovou špičku

Inzerce

Španělsko je země, která má co nabídnout. A to nejen jako turistická destinace. Španělsko vyniká i jako místo, kde si můžete pochutnat na vynikajícím jídle a pití. Jestliže máte rádi pestré pokrmy, bohaté na zeleninu a maso, jste na správné adrese.

Číst dál...

Gurmán - Recenze
17. prosinec 2013

Španělské večery ve vaší restauraci

Inzerce

Španělské jídloRádi byste své zákazníky překvapili něčím originálním? Připravte jim autentický večer plný španělských delikates, které jsou u nás stále nepříliš rozšířené, avšak velice oblíbené. Nechte vaše zákazníky zavzpomínat na slunné Španělsko a připravte jim výbornou originální paellu, opilou tortillu či pečenou pražmu se zeleninou. Podávejte výtečná španělská vína bohatá na slunce a vytvořte příjemnou autentickou atmosféru.

Číst dál...

Gurmán - Recenze
19. listopad 2013

Španělské online recepty

Napsal Reklamní sdělení

Španělské jídloVzpomínáte rádi na letní teplé dny strávené ve Španělsku a stýská se Vám po lahodné španělské kuchyni? Španělská kuchyně nabízí nespočet kuchyní a pokrmů, které přímo uchvátí Vaše chuťové pohárky. Španělská kuchyně se může pochlubit svou bohatou tradicí i historií.

Číst dál...

Gurmán - Recenze
8. leden 2013

Svědkyně historie: Kavárna Slavie

KávaKavárna Slavie se nachází v jedné z budov, které lemují břehy Vltavy. Z jejích oken je vidět Národní divadlo i Hradčany.  Výhled z kavárny není možná tak ohromující jako z kaváren umístěných ve výškách, ale do výšin vás určitě povznese. Lépe umístěnou kavárnu v Praze nenajdete.

Číst dál...

Gurmán - Recenze
19. prosinec 2012

Výtopna: vláčky místo číšníků

Restaurace VýtopnaŽádné zpoždění, žádná výluka nebo technické problémy na trati. Vlaky v restauraci Výtopna na Václavském náměstí jezdí na čas. Osoby ani nadměrný náklad sice nikam nepřepraví, ale zato objednané pivo, víno nebo třeba limonádu dovezou přímo na váš stůl.

Číst dál...

Gurmán - Recenze
21. listopad 2012

Pitomá kavárna není tak pitomá

Pitomá kavárnaKdo z pražských milovníků kaváren by neznal příjemnou možnost posezení v Pitomé kavárně? Místo s originálním názvem i zajímavým interiérem láká návštěvníky na speciální nabídky, milou obsluhu a výbornou kávu. Skutečně toto vše nabízí?

Číst dál...

Lifestyle

Na lyže do Orlických hor

Pokud jste stejně jako my někdy navštívili Orlické hory, pak moc dobře víte, že za krásami zimy není třeba jezdit daleko, a že ty nejlepší lyžařské zážitky není třeba hledat v závratných nadmořských výškách, ale že na ně lze narazit i v kouzelném prostředí Orlických hor.

Číst dál...

Koloběžka jak ji neznáte

Nebaví vás mačkat se denně v hromadných dopravních prostředcích, chůze je pro vás příliš pomalá a pro kolo je Praha moc kopcovitá? Chcete šetřit životní prostředí a přitom si pořádně protáhnout tělo? V tomto případě přichází na řadu dopravní prostředek jménem koloběžka.

Číst dál...

Mezi námi

top